TV 7+ živé vysílání


TV 7+ živé vysílání

TV kanál:TV 7+

Země: Ukrajina

Kategorie: Místní

4.6 z 5

5 hlasů

TV 7+ sledovat v přímém přenosu

TV7+ новий, обласний цифровий телеканал з молодим професійним колективом та грандіозними можливостями. Головний телеканал твого міста Хмельницького. Ефірне мовлення 24 години на добу. Телеканал розпочав свою роботу в ефірі 5 вересня 2013. Основна цільова аудиторія каналу – це люди з вищою та спеціальною освітою, керівники середньої ланки, ділові, амбітні та сучасні. Такий глядач прагне знати більше, володіти найсвіжішою інформацією, бути в курсі подій, бути „на крок попереду”.

Země

  • МЕГА — український загальнонаціональний науково-популярний телевізійний канал. Входить до складу медіахолдингу Inter Media Group. Заснований 2005 року. Канал транслює пізнавальні

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Малятко TV — перший український національний дитячий телевізійний супутниковий телеканал. В ефірі з 1 серпня 2009 року. Поширення — через сателіт і через міські кабельні мережі.

    4.3 из 5

    11 голосов