Hope Channel Bulgaria živé vysílání

TV kanál:Hope Channel Bulgaria

Země: Bulharsko

Kategorie: Náboženství

4.6 z 5

5 hlasů

Hope Channel Bulgaria sledovat v přímém přenosu

Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността. Нашите програми се фокусират върху вярата, здравето, взаимоотношенията и обществото.
Програмите по всеки канал се създават в контекста на местната култура и се излъчват на много езици включително испански, португалски, немски, румънски, мандарин, руски, тамил, хинди, украински, арабски, фарси и телугу. Има много начини да гледате Хоуп Чанъл!

Země

  • Хармония TV (HTV) е християнска телевизия, която е част от видението на Евангелска Църква на вяра – Емануил, гр.Пловдив. Без да претендираме за национална християнска телевизия,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Вест ТВ (VTV) е първата частна телевизия в България с екологична тематика, акцентираща върху проблемите на околната среда, на Земята като екосистема, на хората, като фактор,

    4.3 из 5

    11 голосов